Si meg hvilke oppskrifter du har, så skal jeg si deg hvem du er…

Min bestemor hadde lassevis med oppskrifter, og når hun døde satt vi i begravelsen og gikk gjennom oppskriftene. Oppskrifter er personlige, de sier noe om en person.

Mormor sine oppskrifter var store, de var skrevet for hånd og det skulle produseres i mengder. Det var alltid nok mat.

En av hennes favoritter var eplekake. Hun elsket naturen og friluft og hun syntes det var fryktelig stas når vi kom innom henne med epler fra hagen. Da hentet hun frem oppskrifter og satt i gang produksjon.

Nå har jeg tatt kopi av noen av mormor sine oppskrifter, og når jeg klarer å tyde håndskriften skal jeg legge dem ut en etter en. De sier så mye om henne som person, en romslig, inkluderende og varm person.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: