Dronningløs?! – Bienes magiske verden

ajajaj. Det ser ut som om enda en kube er dronningløs. De ser ut til å litt desperat bygge ut noen kopper med dronningceller for å lage en ny dronning. De erfarne birøkterne sier man kan se og høre når biene er dronningløse uten å dra ut tavlene. De blir aggresive og du hører det med en gang du åpner kuben. Nå skjønner jeg hva de mener. Jeg ble peppra med stikk og de summet rundt meg som om de over natten var blitt gjort om til illsinte veps.


Heldigvis gikk bare to av stikkene gjennom hansken. Nå har jeg lukket kuben igjen og sitter med litt lett dronningangst. Jeg gikk fra dem og var litt ute i hagen men måtte gå inn. De fulgte rett og slett etter meg og var ikke særlig positivt innstilit til at jeg skulle drive med hagearbeid. De sier at biene kan lukte at du har blitt stukken og da prøver de å stikke deg igjen.

I dag fikk jeg ta del i en ikke så fantastisk vennlig del av bienes magiske verden.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: