Brunbiene har ankommet

Jeg har gått på praktisk kurs i flere uker og nå har brunbiene endelig ankommet. To kuber står fulle med bier, og jeg får kjenne på hvordan det er å være fersk birøkter og totalt forvirret. 

I det jeg tok ut første tavlen stod min blå merkede jomfrudronning på tavla og jeg fikk lettere panikk for at hun skulle forsvinne. Jeg er litt usikker på hvor hun ble av, håper hun datt ned i kuben og sitter å venter på godvær for å reise ut å bli befrukta av dronene i nabolaget.  Etter dette fant jeg ut at de (og jeg) trengte ro og lukket kuben. 

Nå blir det spennende å se i kuben neste gang og sjekke om dronningen er der. 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: