Hjemmelaget påskepynt

Våren er her, vi feiret vårjevndøgn her om dagen med champagne på låven, det betyr at dagen er like lang som natten. Noe som også betyr at det går mot sommer og lysere kvelder. Men før sommeren kan komme er det påske.

Jeg har laget påskepynt at det jeg finner ute. De siste dagene har jeg samlet hønsefjører som jeg har tenkt å farge til påske. De er jo allerede gule de fleste av dem så muligens trenger jeg ikke farge dem. Nå gleder jeg meg også til å reise ut på  Wiig gartneri ute på Jæren. De åpner 1 April. Forskjellen på urtene de solgte og de jeg fant andre plasser var så stor at gjerne reiser noen kilometer ekstra for å få gode planter! Har du ikke vert der anbefales en tur på det sterkeste!

IMG_6914

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: