Kamomille og mynte te

Sommeren er så aldeles like rundt hjørnet, og når ventetiden er lang er det fint å drikke te med urter fra i fjor.

Jeg blander kamomille, eplemynte og tørket ingefær og søtsetter med honning. Urtene plantet jeg i hagen sist år, jeg satser på at kamomillen sprer seg selv videre i år. Jeg tror den kan bli nesten som et ugress etterhvert, og det passer meg egentlig helt fint. Kamomille er en fantastisk urt. Jeg planlegger å få meg bier her på gården etterhvert, og jeg vil tro at kamomillen kan gi bra pollen for biene.

_MG_6951

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: