Hønene legger egg igjen – da må det vel være vår!

5I slutten av november sluttet hønene å legge egg. Da var mørketiden her for fullt og det ble for lite lys til at de ville legge egg. De sluttet også å gå ut selv om været var greit nok og det ikke regnet. De ville helst sitte inne på vaglen. Men nå er de i gang igjen! Det første egget ble nettopp verpet i rugekassen og hønene har det travelt med å komme seg ut og spise ugress som kommer opp overalt. Det er en fin ting med høner, de er veldig glad i løvetann! Det kan de få spise så mye de orker av her hos oss. Jeg tror aldri vi kommer til å gå tom for løvetann.

_MG_6889

_MG_6863_MG_6873 _MG_6880

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: