Endelig noen virkelig gode glutenfrie boller!

kanelboller1 

boller2

Det verste med glutenallergi/glutenintoleranse synes jeg har vert gjærbakst. Det beste er jo selvsagt å føle seg utrolig mye bedre hver dag, men jeg savnet gjærbakst. På tine.no fant jeg denne oppskriften. Den er helt fantastisk! Endelig noe som nærmer seg vanlig hvetebakst! Til og med folk uten glutenallergi synes disse bollene er gode. Jeg har brukt grunnoppskriften fra tine.no og byttet den om fra solskinnsboller til kanelboller. Det finnes utrolig mange dårlige glutenfrie oppskrifter på nettet, denne er veldig bra. Bollene er til og med saftige neste dag når de er kalde. Det er viktig å følge oppskriften til punkt og prikke i glutenfrie oppskrifter, bruk glutenfritt mel som er beregnet for gjærbakst.

Lykke til!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: