Røkt Ørret

Jeg har endelig fått testet ut røyka fra sølvkroken og den er akkurat så bra som jeg trodde den skulle være. Den er lett å frakte med seg og er lett å rengjøre og den fungerer. Jeg var så gira på å få teste den ut at jeg kjøpte ørret og ventet i spenning i åtte minutter. Det var altfor kort tid. Den type ørret man fanger i fjellvann er nok ofte litt mindre enn den jeg kjøpte i butikken. Men etter ca 15 minutter var den ferdig. Dette er jo en kjempe rask middag og veldig gøy. Hiv på noen poteter og fyr opp røykovnen og dekk bordet også er det klart. Denne anbefales!

ørret røykt

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: