Det spirer i hagen og vi har hatt besøk i låven

Allerede i slutten av februar spiret det i hagen. Klosterklokkene titter frem og er klar for våren. Nå er vi inne i Mars og det kommer klosterklokker opp over alt. De er bare helt nydelige og et sikkert vår tegn.

_MG_4713 _MG_4714

_MG_4712_MG_4715

Nå som vi er inne i Mars måned er det på tide å stusse litt på trær i hagen, jeg har startet med frukttrærne  Først startet jeg  forsiktig. Jeg brukte lang tid på å tenke før jeg klippet av en gren og fikk vondt langt inni hjertet. Jeg tenkte at nå kommer det ingen røde epler på trærne mine.

Men så sa naboer og besteforeldre at vi skulle klippe sånn at man kunne kaste en hatt gjennom treet og dersom ikke det var godt nok skulle man klippe som om det var din uvenn eller dårlige nabo som hadde klippet treet. Så nå er de klippet alle sammen, og jeg gleder meg til de blomstrer i mai/juni!

_MG_4706

Her er lange grener som skyter til himmels,og det er bare å få dem bort!

_MG_4719

Vi har hørt en ugle hele vinteren, og vi har fått beskjed når vi kjøpte gården at den bor i låven. Vi har ikke sett noe til den før nå nylig. Plutselig en morgen satt den der, en Kattugle. Den virket aldeles ikke redd, den vet vel at den har kontroll der oppe. Eller så ser den ingenting på dagen. Pen er den uansett der den sitter litt søvnig på morgenkvisten og kikker på livet.

_MG_4702 _MG_4699

Det ble med det ene besøket i luken i låven som står oppe for Kattuglen. Det er kanskje like greit da jeg leste at de ikke er veldig vennlige i hekkeperioden som er omtrent nå.

Reklame

2 kommentarer om “Det spirer i hagen og vi har hatt besøk i låven

 1. Heia.
  Fant en blogg som var så fin:) jeg kan ikke huske jeg har sett denne 🙂
  Så vil følge deg og se på våren og sommeren 🙂

  Ser også du har «min drøm» Klosterklokker ! Så heldig du er, jeg har leita etter disse fine vårplantene som kommer så tidlig… Kan jeg spørre hvor du har kjøpt dine? Men ser du har mange, kanskje jeg kan få kjøpe noen av deg? for disse er slike «må ha» planter , hihi 😉

  Her ligger snøen enda og det snøer i dag også,men er blitt mildere ser jeg,tror det blir +g til natta 🙂
  Ønsker deg en fin 2.påskedag.

  Hilsen Randi Mathea

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding Mathea, hvis du er i Sandnes Stavanger området kan du få en rot med klosterklokker:) de sprer seg etterhvert så det ordner seg selv hvis du bare har et par.
   Jeg skal blogge videre om planting. Det første som skal plantes er norsk grønnkål sånn at hønene som kommer til gården snart kan få grøntfor langt ut over vinteren. Grønnkål holder seg nemlig helt til desember og tåler til og med litt snø!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: