Eplelikør

Slik ser eplelikøren ut. Jeg legger eplene på sprit med sukker så fort de er modne, også legger jeg oppi lange kanelstenger etterhvert når jeg får kjøpt det. Gleder meg til å teste det ut rundt juletider.

Epler lagt på sprit og sukker
Epler lagt på sprit og sukker
Lange kanelstenger. Disse er kjøpt på Søstrene Grene.
Reklame

3 kommentarer om “Eplelikør

    1. Hei! Jeg varier litt hvor mye sukker jeg bruker og det avhenger også litt av hvor sterk spriten er. Jeg pleier helle på en ca 4-5 dl sprit også heller jeg på 2 -3 dl sukker, lar det stå en god stund før jeg tester det og evnt heller på mer sukker. Det er bedre å fylle på med sukker hvis det trengs enn å helle på for mye. Jeg legger det ofte på 60% sprit også fyller jeg på med vann for å tynne ut rett før jeg skal bruke det.

      Lykke til!

  1. Høres fortryllende ut , å vil tro smaken er vanvittig god ! Vår rabarbra likør ble testet i dag, å overaskende god, noe jeg hadde sett for meg som ikke vellykket , så supert med alle Dere som kommer med gode oppskrifter ! God Hælj c»,.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: