Kandiserte roseblader

Det ser ganske magisk ut...

Blomster er spiselige. Ihvertfall mange blomster. Det er mange måter å bruke blomster i matlaging på. Husk på at blomstene ikke bør være sprøytet med alle mulige skumle sprøytemidler hvis du har tenkt å spise dem. På dette bildet er det nyperoser som er dyppet i lettpisket eggehvite og deretter sukker for så å ligge på et bakepapir og tørke.

De kan tørkes i ovnen på veldig svak varme ikke mer enn 40- 50 grader og med døren på gløtt, eller bare ligge på bakepapir til de er tørre. Kandisering av blomster kan gjøres med mange andre blomster som for eksempel stemorsblomster. De holder seg en stund hvis du putter dem i en tett boks og setter dem kaldt.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: