Flatbrød

Beate poteter, kokes lenge over svak varme før de kvernes i kjøttkvern. Rug, spelt, sammalt spelt, og karve knas inn i potet mosen til den blir fast nok til å kjevles ut. (man kan godt la det hele stå over natten, da kan det bli enda seigere) finn frem en takke, lerret (feks seilduk), en leiv til å snu med, og en rutite eller vanlig kjevle. kjevle ut på en seilduk så tynt du kan uten at det ryker. stek på en takke og bruk en leiv til å snu.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: